fatin's FotoPage

By: fatin hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Mar-2010 06:17 Email | Share | | Bookmark
gambang

Q
to lobby
lunch....1st menu today
View all 10 photos...
last weekend,,g family outing at gambang waterpark....







Monday, 16-Nov-2009 16:08 Email | Share | | Bookmark
:::ronda2 malam d melaka:::

 
 
 
View all 10 photos...
weekend baru nih xtau nak p mane,,pastu ajim ajak p ronda2 kat eye on malaysia,,snap2 gamabr kat sane...





Friday, 16-Oct-2009 01:19 Email | Share | | Bookmark
DanauBowling

me
danauTeam
wif shasha
View all 5 photos...
hari tu merupakan hari terakhir atin berada di Danau Group,,,,makneye practical dah habis la,,,pastu,,kite orang main bowling same2 then makan2 kat naiman....


-danau team-



- ber 3-


-aten-


-asut bowling-


-ngan shasha-


Thursday, 15-Oct-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
boat-theMines

 
mika cari fish
umah macam cake
View all 6 photos...
ni gambar mase p kL last week..uncle ajak p naik boat kat theMines...mika suke sangat kasik fish makan....

p/s : thanx unc bawak kite orang p jalan2


-ade fish ke mika-


-aten n mika-


-acu-


Friday, 2-Oct-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya

 
 
 
View all 5 photos...
ni gambar masa 1 syawal,,,ade banyak gambar,,,tp xsempat la atin nak upload,,,lagipun internet tersangat lah lambat di campur lagi kelembapan laptop yang semakin ketara,,,,hehehe.....ni antara beberapa gambar mase di rumah nenek yoki di jerangau....


-ajim bersama adam-


-kazen-



-seha wif atin-


-cake ari raya-


-atin ngan mikael-


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net